četrtek, 3. september 2009

OGENJ

Juniper, which was first time styled last December in Tora, was re-styled today. I was not satisfied with it, so in the spring I cut all the wire off and let it grow freely. Now it was time for shaping. Tomaž was my assistant ant there is a completely new tree:

Kitajski brin, ki sva ga z Rajetom oblikovala lani decembra, je doživel preobrazbo. Spomladi nisem bil zadovoljen z njegovim izgledom, zato sem ga razžičil in pustil prosto rasti. Zdaj je bil čas za novo oblikovanje. Na pomoč je priskočil Tomaž in tu je povsem novo drevo:




I wanted to film this re-stiling. But it was something wrong with camera. If I'll save some material I'll publish it.
In Sunday Raje will be the main man in Pordenone, then we'll travel to Czech Republic. On their national exhibition I'll be one of the demonstrators. This time Raje will be my assistant.

Zgodbo preoblikovanja sem hotel ujeti tudi na filmski trak. Žal je v nepravem času zatajila tehnika. Če bom nekaj materiala le uspel rešiti, ga seveda objavim.
Prsti so torej ogreti. V nedeljo je na vrsti Pordenone, kjer bo v glavni vlogi Rajko, potem pa že potujemo na Češko, kjer bom na njihovi nacionalni razstavi nastopil kot demonstrator. Tokrat mi bo Raje pomagal.

P.S.: I named this tree Fire. Anyone knows why?

P.S.: Drevo sem poimenoval Ogenj. Ali kdo ve zakaj?


Ni komentarjev: