sobota, 15. september 2012

IZTOK

Iztok is nice old-Slovenian name; we arrange our workshop for quite some time, today Iztok came to the atelier from Prekmurje together with his little family. He is a fresh father! Iztok has some experience with bonsai because his uncle has some trees for a long time. Now, with new knowledge, they'll progress even easier!
 
Z Iztokom, ki nosi lepo staroslovensko ime, sva se za tečaj dogovarjala kar nekaj časa; končno je napočil čas, da ga tudi izvedeva. Novopečeni očka se je v atelje pripeljal z svojo družinico iz Prekmurja. Nekaj izkušenj z bonsaji Iztok že ima, saj se s to umetnostjo ukvarja njegov stric. Z novim znanjem bosta zdaj še lažje napredovala!
 
 
P.S.: Matej prepared some nice Larix material for workshops, which are now available. If someone wish to learn on this nice species and want to go home with nice tree is now invited. There are still some free dates! 
 
P.S.: Po Matejevi zaslugi je zdaj za tečaje na voljo nekaj lepih macesnov. Kdor bi se želel učiti na tej krasni vrsti in domov oditi z lepim drevesom, je zdaj lepo vabljen. Termini so še na voljo!

Ni komentarjev: