četrtek, 15. november 2012

OBISK

Last night was the most crowded in the studio so far. This does not mean that we did a lot of work on trees, but this was a pleasant evening nevertheless. Beside the regular participants of the Tora workshops we have visitors from Savinja Valley (Modri and Vid, it is great that you come), there was also a Dr. Tomaž, Maurizio from Trieste ... As said, there was more talking than working, but also such evenings are good!
 
Sinoči je bilo v ateljeju najbolj živahno doslej. To sicer ne pomeni, da smo veliko delali na drevesih, a prijetno je bilo vseeno :-) . Ob rednih udeležencih sredinih delavnic smo tokrat dočakali obisk iz Savinjske doline (Modri in Vid, super, da sta prišla), tu je bil tudi dr. Tomaž, pa Maurizio iz Trsta ... Kot rečeno se je več pogovarjalo, kot delalo, a nič zato, tudi takšni večeri morajo biti!
 
 
But Miha was a good boy, working in the background on spruce. He already wired it at the SBK workshop in Solkan, this time it was only formed in high elegant lady, who now needs only convenient shoes (pot) and of course, regular maintenance:
 
Je bil pa toliko bolj priden Miha, ki je v ozadju delal na smreki. Ožičil jo je že na klubski delavnici v Solkanu, tokrat jo je le oblikoval v visoko elegantno gospo, ki zdaj potrebuje le še pripravne čevlje (beri: posodo) in seveda redno vzdrževanje:
 


 
Miha has also brought a nice suiseki, the stone is from Liguria. He maid a daiza ​from pear wood. A few correction and finishing and suiseki will be ready for exhibition.
 
Miha je prinesel tudi lep suiseki, izvira iz Ligurije, ki mu je izdelal daizo iz hruškovega lesa. Še nekaj popravkov in dodelav in tudi suiseki bo pripravljen na razstavo.
 

Ni komentarjev: